Вечера за глупаци

Премиера: 20 март 2024

Жанр: Комедија

Автор: Францис Вебер

Режија: Ненад Витанов

Костими: Раде Василев

Сценографија и дизајн на рекламен материјал: Филип Коруновски

Звучни ефекти: Сашко Костов

Улоги: Фаик Мефаилоски, Жарко Спасовски, Сандра Танчева, Јордан Витанов, Талија Настова, Благојчо Стојанов и Кире Ацевски. 

Инспициент: Славиша Ѓеоргиев

Суфлер: Орхидеја Дукова

Технички раководител: Никола Игнов

Тон: Сашко Костов Светло: Марјан Тодоровски, Зоран Јордев

Гардероба : Елена Кочановска

Реквизитер: Благој Илиев

Сценска техника: Игор Гаврилов, Јовица Стаменовски, Ѓоре Павлов, Хишам Латифов, Трајче Кулев, Трајче Џајков


времетраење: 01:45 минFilip Korunovski June 5, 2024
Share this post
Tags
Archive
Драма изгубена во времето
драма