Драма изгубена во времето

драма

ДРАМА ИЗГУБЕНА ВО ВРЕМЕТО

Автор: САШКО НАСЕВ

Режија: ДЕАН ДАМЈАНОВСКИ

Сценографија: ФИЛИП КОРУНОВСКИ

Видео дизајн и фотографија : ДАНЧО СТЕФКОВ

Аудио дизајн : САШКО КОСТОВ

Дизајн на светло: МАРЈАН ТОДОРОВСКИ

ЛИКОВИ:

ТАА, актерка на зрели години ТАЛИЈА НАСТОВА

ТОЈ, искусен актер САМОИЛ СТОЈАНОВСКИ

Инспициент: Славиша Ѓеоргиев

Суфлер: Орхидеја Дукова

Технички раководител: Никола Игнов

Декоратери: Игор Гаврилов, Хишам Латифов, Ѓоре Павлов, Јовица Стаменковски, Трајче Кулев, Трајче Џајков

Светло: Марјан Тодоровски

Тон: Сашко Костов

Гардеробер: Елена Кочановска

Реквизитер: Благој ИлиевFilip Korunovski 5 јуни 2024
Share this post
Етикети
Archive
ЕДВАРД ВТОРИ
драма