Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

За НасНационалната Институција Центар за култура „Јордан Х.К-Џинот“, Велес е една од најстарите и водечки театарски институции во Македонија, основана во 1948 година.  

Повеќе

 Репертоар

Тековни претстави од нашиот репертоар 

Прочитајте повеќе

 


Ансамбл

Актерска екипа, уметнички кадар, техничка екипа и администрација 

во изработка

 За Нас

Институција формирана пред повеќе од 75 години 

Контактирајте не

 Галерија

Сакате да дознаете повеќе?

Посетете не во нашиот театар

An address must be specified for a map to be embedded

Контактирајте не

Билетара: +389 70373443

Администрација: +389 43 231750 teatardzinot@yahoo.com 

Социјална Медија